Frissített alkalmazáskörnyezet

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy bővítettük az elérhető Python, Ruby és Node.js nyelvek listáját. A frissítésnek köszönhetően az alábbi verziók közül választhatnak:

  • Python:  2.7, 3.3, 3.4, 3.5, 3.6
  • Ruby:  1.8, 1.9, 2.0, 2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5
  • Node.js: 6, 8, 9, 10

20th Sep 2018
Node.js alkalmazások

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy tárhelyeinken engedélyeztük a Node.js alkalmazások támogatását. A cPanel felületen keresztül tetszőleges számú Node.js alapú alkalmazást állíthatnak be. Ez a funkció minden tárhelycsomag esetén elérhető, díjmentesen.


12th Sep 2018
Telefonszám változás!

Ezúton értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy ügyfészolgálatunk telefonos elérhetősége megváltozott!

Az új telefonszám: +36-1-445-1361

4th Jan 2016
PHP 7

Tárhelyeinken mostantól elérhető a PHP legfrissebb, 7-es veriója! A cPanel kezelőfelületen a "Select PHP Version" menüpont alatt egyszerűen kiválasztható és konfigurálható. A PHP 7 újdonságairól bővebben itt olvashat.

10th Dec 2015
Closure Compiler

Tárhelyeinken mostantól elérhető a Closure Compiler! Ügyfeleink így maximálisan képesek kihasználni a Wordpress W3 Total Cache plugin Minify képességeit!

30th Sep 2015
SSH hozzáférés és Git

SSH hozzáférés és parancssori Git minden tárhelycsomagunk része! Ügyfeleink elégedettsége mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásainkat használó fejlesztők kényelmére. A Git verziókezelő segítségével a weboldalak élesítése és karbantartása egyszerűbb és hatékonyabb!Minden tárhelycsomagnál aktiváltuk az SSH ... Tovább »

11th Júl 2015
Python és Ruby támogatás

Mostantól lehetőség van Python vagy Ruby nyelveken fejlesztett webes alkalmazások futtatására. A cPanel felületen keresztül több Python és Ruby verzió közül lehet kiválasztani a megfelelőt és az alkalmazáshoz szükséges kiegészítő modulok telepítése is elvégezhető néhány kattintással.

11th Júl 2015
Szürkelista alapú spamszűrés

A zombi géphálózatokból érkező spam levelek visszaszorítása érdekében bevezettünk egy szürkelistás elven működő szűrőt. A szűrő működési elve az, hogy a számára új feladó-címzett páros esetén kikényszeríti a feladó szervertől a levél újbóli kézbesítését. A zombi hálózatok jellemző, hogy egy címzettnek ... Tovább »

11th Júl 2015

Powered by WHMCompleteSolution